Please wait..


BACK2SCHOOL DISCOUNT-CODE.
THE FASTER YOU ORDER, THE BIGGER THE DISCOUNT :)

Back2school or back2work, holiday is almost over. That is why we all like something new.
We like to contribute to that, with the Back2School-discount this month. The faster you order, the bigger the discount.
 
Orders > €15    =10% discount -> use code: BACK2SCHOOL10
Orders > € 50     =15% discount -> use code: BACK2SCHOOL15 
Orders > €100    =20% discount -> use code: BACK2SCHOOL20 


This offer is happening NOW and valid till 15th of september:)  

Discount with love,
 ♥ Attitude Holland ♥


Attitude Holland 16 jaar "het verhaal"

1999
Geboorte van Attitude Holland. 2 mensen houden heel veel van elkaar en besluiten samen iets moois te ondernemen:-) Rob en Rebecca van Berkel

2000:
Passie en liefde voor bedrijf, maar orders blijven weg. Wat doen we verkeerd?

2001:
Als je iets doet, moet je het goed doen en er helemaal voor gaan.  We besluiten het zaadje Attitude Holland onvoorwaardelijke liefde en aandacht te geven. Fulltime focus, risico's en fun. Kijken of het zaadje nu wel gaat groeien..

2002:
We laten 110.000 catalogi drukken en zijn daarmee bijna failliet. Echter het slaat aan en we kunnen ter ternauwernood rekeningen betalen, mede dankzij kleine erfenis die een perfecte timing had.

2003:
Een echt kantoor en 1e werknemer in dienst. We lijken wel een echt bedrijf, jeetje wat leuk. Rob en Rebecca genieten en zo ook de klanten. Ze komen van alle uithoeken in Nederland naar Edam om te helpen met inpakken, fotoshoots en festivals bemannen. Het is geen vetpot maar wel zo erg gaaf:-)
Rob en Rebecca worden papa en mama, Holly is geboren!

2004:
Meer en meer orders, op heel veel festivals zijn we te vinden. Op grote en kleine, zelfs op feestjes zijn we aanwezig met een standje. De alternatieve scene omarmt Attitude Holland, wat een heerlijk gevoel.

2005:
Het kaaspakhuis (ons eerste kantoor) wordt serieus te klein. We gaan in gesprek met de bank, hypotheek geen probleem. Snel worden er knopen doorgehakt, ons eerste eigen pand is een feit. Echter dit pand heeft nog geen voorzieningen, dus alles moest aangelegd worden (gas, water, licht, muren, netwerk, magazijn rekken etc.). Dankzij vele Attitude vrienden en een gouden familie (met name Godfather Arie) wordt dit pand binnen 3 weken geheel opgeleverd en klaar om nog meer Attitude de wereld in te helpen.
Een heel druk jaar maar toch nog tijd om nog een kindje op de wereld te zetten, jawel Lucy is geboren. Rob en Rebecca denken nu dat de opvolging van Attitude wel snor zit:)

2006:
Attitude Holland heeft over het algemeen veel vrouwen in dienst, dit jaar is anders. De stagiaires, logistiek en klantenservice worden door mannen verzorgd. Met dit mannenteam gaan we ook voor het eerst naar Pinkpop, helemaal geweldig.

2007:
Website verandert, meer werknemers erbij. Vele projecten te gelijk, dit doet soms pijn. Ook als er thuis nog een kleine kink in de kabel komt. Maar Attitude zou Attitude niet zijn, als we hier niet gewoon  goed mee omgaan en van leren. De les was goed en dankbaar zijn we hiervoor.

2008:
We blijven groeien, Attitude Holland begint op een supermarkt voor de alternatieve scene te lijken. We hebben zoveel, voor zoveel verschillende authentieke mooie mensen met ieder een eigen mening. Heerlijk om daarvoor kleding en creativiteit te brengen.


2009:
Grootste groeispurt ooit dit jaar, jeetje waar komen al die mensen toch ineens vandaan? Wel heel leuk. We organiseren ook Attitude Hollands Next Top Model, deze dag is een mega-succes. Te veel mooie mensen in een te klein kantoorpand. Wel heel gezellig, de Attitude Holland familie groeit gestaag door.

2010:
Na 5 jaar in ons eigen gekochte en bewerkte Attitude Honk te hebben vertoefd, moeten we weer verhuizen. Deze keer een pand gevonden wat zo groot is dat we echt flink kunnen groeien en leuke feestjes kunnen organiseren.
Met trots de volgende indeling: prachtige groot magazijn – gezellige grote kantine/woonkamer – 3 grote kantoorruimtes – 1 fotostudio – 1 stilte ruimte en nog wat meer.
De verhuizing gaat zoals altijd bij Attitude gesmeerd en georganiseerd, op vrijdag beginnen we de verhuizing op zondag 13:00 uur zijn we klaar (echt complete waanzin, hoe we dit hebben gedaan)
We vieren deze verhuizing met iedereen, wat een prachtig feest. De wereld gaat nog meer van Attitude Holland horen dat weten we zeker!

2011:
Het jaar van de naamsbekendheid en spraakmakende events. Attitude Holland brengt “The Deadest Top Model”. Deze zogenaamde lugubere fotoshoot wordt massaal in de pers opgepakt, waardoor we voorpagina nieuws zijn van diverse kranten, maar ook radio en TV  willen meer weten van Attitude Holland. We besluiten om deze aandacht om te zetten in een leuk event genaamd AttitudeFest, ook dit is een hoogtepunt in de Attitude Holland geschiedenis. Tijdens dit feest wordt besloten om ook maar de Melkweg in Amsterdam af te huren voor een legendarische Halloweenparty.
2011 we  love you forever!

2012:
“F... the crisis” hier worden wij bij Attitude Holland zelfs niet goed van. Al dat gezeur over geld en zo, tja je moet af en toe keuzes maken in het leven dat hoort er bij. Soms heb je veel, soms heb je weinig maar de kwaliteit van het leven en de fun die je mee mag maken op je trip (genaamd Life) gaat verder dan een paar euro's. Attitude is een lifestyle die altijd blijft & we are loving it:)

2013:
Verandering is een constante bij Attitude dus ook dit jaar. Maar altijd vooruit, in hechte samenwerking met onze programmeurs is het kloppend hart van Attitude de site www.attitudeholland.nl vernieuwd. Deze is nooit af en daar blijven we altijd aan werken, feedback van klanten wordt gehoord. Een dikke vette pluim en dankjewel naar onze programmeurs Alex en Ike is wel op zijn plaats. Tevens www.missalternative.nl live gebracht, wat een prachtige modellen competitie met een nog mooiere finale. Die gaan we zeker voorzetten in 2014!

2014:
Een jaar om nooit te vergeten. 
Met een prachtig festivalseizoen achter de rug en als hoogte punt Miss Alternative festival. Maar de open dag van zondag 30 november met GRATIS JE HAAR LATEN VERVEN was ook geweldig.
Hier bleek maar weer eens, dat wij echt de leukste klanten hebben. Het was gewoon een warm bad voor iedereen. Attitude wat je ook bent, het is geweldig. Wat een heerlijk jaar.

2015:
Mooie mensen komen en gaan, ook bij Attitude Holland. Het lijkt erop dat bij Attitude vooral mooie mensen komen, want niemand gaat echt weg hier. Altijd blijven we wel in verbinding met mensen en dat is heerlijk. Het team is op zijn best, de klanten komen nu ook ineens vanuit het buitenland in grotere getalen naar ons toe. Heerlijk die ontwikkeling. Miss Alternative 2015 gaat plaats vinden dit jaar op Eurorock in Belgie, geloof ons dit gaat een weer een prachtig feestje/festival worden.
We zijn net 3 maanden onderweg en ook dit jaar staan: vrijheid, plezier, fun, creativiteit, betrokkenheid weer hoog in het vaandel. Allemaal dankzij jullie, ik blijf het verassend vinden telkens weer, wat een prachtige mensen/klanten zich bij Attitude aansluiten.

We zijn dankbaar voor elke klant, voor elke leverancier, voor elke werknemer, voor elk familielid, voor elke Attitude vriend en meer. Dat we dit al die jaren dit hebben mogen doen en dit mogen blijven doen met passie, bezieling en liefde.
Voor iedereen met 100% Attitude Holland: Keep on rocking, keep on loving:)

Everybody @Attitude Holland loves you.
Rob en Rebecca van Berkel
www.attitudeholland.nl

Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier.