Please wait..Manic Panic * Cream Hairdye Classic Atomic Turquoise - Manic Panic

Item no.: 070028071 | Brand: Manic Panic
Choose a variation:
Choose an option
Blauw
In stock
€ 11,99 11,39

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information
All Attitude Holland cosmetics: 100% vegan, animalfriendly make up, not tested on animals.

Manic Panic Cream Classic hairdye in different temporary colours.

(118 ml)

Read the manual carefully before using this product!!!!!

For the best results, pre-lighten hair to a light blonde using the Manic Panic Flashlightning bleach kit. Some colours may work well on natural blonde or chemically treated hair, deeper shades may give stunning highlights to darker hair. This product is ready to use - do not mix with peroxide!

Ingredients:
Base: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Material:
Niet getest op dieren

Instructions

Instructions for Manic Panic * Cream Hairdye Classic Atomic Turquoise - Manic Panic

Instructions:
1. Shampoo hair using a pH acid balanced shampoo. Towel dry.
2. Empty desired amount into colouring bowl. Apply evenly with tint brush.
3. Do not apply to scalp, but 1/2 inch from scalp. Saturate hair thoroughly. Comb evenly through the hair until it becomes frothy.
4. Leave on hair for 15-30 minutes. For added intensity heat may be used.
5. Rinse hair thoroughly, away from face.

The colour will fade gradually with each shampoo. Wash hair in cool water to maintain colour.

Cautions:
Always do a preliminary patch and strand test. Avoid eye contact. Wear protective plastic gloves for application. Do not use to dye eyelashes or eyebrows. Use petroleum jelly around hairline and on ears. May temporarily stain skin, may stain blonde or porous hair, may permanently stain clothes and other materials.

Ingredients: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Need to know more? www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html
Ask a question

Questions & Answers about * Cream Hairdye Classic Atomic Turquoise - Manic Panic

There haven't been any questions yet for this product. Be the first!

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (38)

Reviews of * Cream Hairdye Classic Atomic Turquoise - Manic Panic

Hey, het is een goede vraag, maar ik heb er geen eenduidig antwoord op. Op de website van Manic Panic hebben ze ook een FAQ waar iemand vraagt of de verf pakt op grijs haar. Maar grijs is weer anders dan wit. In principe moet je de verf gewoon zo kunnen gebruiken. Maar laat het wel goed lang in trekken, minstens een uur, ook kan warmte (gebruik van fohn) helpen om het haar meer te openen zodat de verf beter blijft zitten. Volgens Manic Panic kan bleken wel helpen om de verf langer te laten zitten ondanks dat grijs haar van zichzelf al licht is. Ik neem aan dat dit ook geldt voor wit haar. Ik zou eerst met alleen de verf proberen en kijken hoe dat blijft zitten. Dan kun je het daarna altijd nog bleken.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Maybe een stomme vraag maar mijn oma wilt graag deze kleur in het haar, maar haar haar is al zegmaar spierwit. Moet ze het alsnog laten bleken zodat haar haar droger is dat het beter pakt of maakt dat niet uit?
Reply
Zie ook de FAQ haarverf in de rechterkolom naast de omschrijving. Maar verf kun je gewoon mengen om unieke kleuren te creeëren. Ik heb niet gelezen dat mensen verschillende merken met elkaar mengen. Maar ik neem aan dat dat ook moet kunnen. Als je al een bepaalde kleur in je haar hebt en daar een andere kleur overheen doet kun je ook een aparte kleur verkrijgen.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Kun je deze verf ook mengen met een ander kleurtje van directions? Aangezien ik deze heb, roze nog krijg en ik ook paars wel leuk vind.
Reply
Ik heb deze potjes ook gehad (ik koop ze altijd net over de grens in Duitsland). Turquoise heb ik er in oktober 2012 ingegooid en ik heb nu nog een beetje blond daar van over, dus helemaal eruit ging het er bij mij sowieso niet.

Ook kleurde ik het op rood/bruin haar (nooit het haar gebleekt) en daar pakte het heel fel uit, maar een stuk groener dan op het plaatje. Ook raakt deze kleur met het vervagen steeds groener. (maar ik zie persoonlijk niet zo het probleem van groen haar hebben als je eerder al turquoise wilde ;p)

Ik had met één potje genoeg voor schouderlanghaar, maar ik heb het niet heel egaal geverfd. Misschien dat als je het goed verft je meer nodig hebt. Binnenkort ga ik dyedip proberen met dezelfde kleur.

Mijn zus heeft echter met bruin haar het ook een keer geprobeerd, en bij haar zag je er echt helemaal niks van.. Ik denk dus dat het ook een kwestie is van heeeeeel lang laten intrekken en vaker verven als je het fel wil..
Reply
Elke haarkleur kan bij iedereen anders worden. Het is dus voor ons onmogelijk om te zeggen hoe een kleur uitpakt. Wel zijn er een paar algemene tips die kunnen helpen bij de beslissing van een kleur. Donkere kleuren blijven beter zitten, ook op donkerder haar. Als je dus niet wilt bleken kun je beter gaan voor donkere kleuren (zie ook de faq haarverf pagina in de balk naast de omschrijving).

Deze kleur blauw heeft altijd kans om wat groen te worden, maar op dat moment kun je het gewoon oververven en dan wordt het weer helderblauw. En anders was je het met shampoo die er voor zorgt dat de kleur er sneller uitgaat. Je hoeft dus niet met groen haar rond te lopen als je dat niet wilt. Ik verwacht dat blauw en rood samen een beetje paars wordt, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het is aan jou om wat te experimenteren met kleuren en dan te zien of je er blij mee bent.

Groeten
Attitude Holland
Reply
mijn haren zijn bruin, ik heb vampire red erin onder aan de puntjes, die is heel erg fijn.zou deze ook kunnen over heel mijn haar??
Reply
mijn haren zijn bruin ik heb ze een beetje lichtbruin geverfd.kan ik deze verf gebruiken zonder het te bleken?en als het gaat vervagen word het dan groen?mijn puntjes van m'n haar zijn vampire red,welke kleur word blauw daarop?
Reply
Dit is mogelijk, maar vooral bij deze lichte kleur is de kans groot dat je het niet zult zien of bijna niet zult zien. Bij donkere kleuren geeft dit op zwart haar een mooie glow. Lichte kleuren pakken vaak niet goed op donker haar. Je zult de kleur moeten proberen om het zeker te weten, maar het is wel een risico dat je neemt. Bij iedereen pakt haarverf anders dus ik kan nooit een definitief antwoord geven op dit soort vragen helaas.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Als je zwart haar hebt kan je er dan blauw doorheen doen zonder te blonderen?
Reply
Hoe een kleur uitpakt is afhankelijk van persoon tot persoon. Bij andere wordt de kleur wel zoals op het voorbeeld. Hoe langer de kleur in trekt des te donkerder hij wordt. Soms duurt het ook 1 a 2 dagen voor de echte kleur naar voren komt.

Groeten
Attitude Holland
Reply
ik heb de Amplified versie van deze gebruikt. hij valt veel donkerder (ik heb wel mijn haar gebleekt van tevoren) en groener uit dan hier word afgebeeld. ik weet dat turkoois blauw met groene gloed hoort te zijn maar dit is groen met een blauwe gloed.

Het is evengoed een leuke kleur maar ik zou aanraden om even een andere afbeelding bij de kleur te zetten want het klopt totaal niet.
Reply
Bij mij ging het er na 2x wassen al uit, mijn haar is lichtblond geverfd. Je kan het wel makkelijk hergebruiken.
Reply
ik heb zwart haar en heb het gebleekt maar werd oranje had toen turquiose er over heen gedaan en werd het groen raar hoe kan ik turquiose krijgen
Reply
Het blijft er gemiddeld 6 weken in zitten. met wassen van je haar zal het heel langzaam vervagen en eruit gaan.
Op donkerblond zou heet inderdaad wel kunnen, al zal het wel minder fel worden. Als je het zou bleken zou jet wel lichter en feller worden zoals op de afbeeling. Bleek je het niet blijf je altijd een beetje je eigen haarkleur erdoor heen zien.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Ik wil graag weten hoelang ongeveer in je haar blijft zitten en welke kleur past het in donkerblond?
Reply
het zal wat minder fel worden. op de afbeelding is het haar gebleekt waardoor de kleur beter uit komt.
Als je het niet bleek word het wat minder fel en pakt het ook wat minder goed.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Dat zal het waarschijnlijk minder fel worden dan op de afbeelding. want bruin is wel een aardig donkere kleur. en deze kleur is heel fel. Dus als je dit op je haar doet zonder de bleken zal het minder fel worden. En je zult altijd het bruin haar een beetje blijven zijn.
Door het te bleken pakt de kleur beter.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Hoe zou deze kleur eruit zien op donkerblond haar?
Reply
als je blauw koop\gebruikt op bruin haar,
wat gebeurt er dan????????????
Reply
De hoeveelheid verf in een potje is gebaseerd op de gemiddelde haar lengte. Dat in ongeveer net onder de schouder.
Dus als je haar 15cm onder je schouder zit denk ik dat je we 2 potjes nodig hebt.
Mocht je eer uiteindelijk maar 1 gebruikt hebben kun je het andere potje gewoon zeker een jaar bewaren.

groetjes, Attitude Holland
Reply
Hoeveel heb ik nodig als ik haar een centimeter of 15 over mijn schouders heb?
Reply
We verwachten het elk moment binnen.
Dan zal het artikel weer op 'direct leverbaar' staan.
Dus hou het artikel in de gaten!
Je kunt er ook mee dip dyen

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Wanneer is het weer leverbaar?
Ik wil graag over een week een dip dye doen in mijn haar.
Is deze verf hier trouwens ook geschikt voor?
x
Reply
Al het haarverf word geleverd zonder accessoires.
We hebben wel haarverf accessoires te koop. dat is artikel nummer 070028051.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
zit er een kwastje en handschoentjes bij?
Reply
In deze potjes zit 118 ml.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Het beste is inderdaad om het te bleken. Hierdoor zal de kleur beter pakken.
Als je dat niet doet dan kan het anders uitpakken. Dit is verschillend per haar.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Dit gaat er over het algemeen langzaam uit met het wassen en zal het steeds lichter worden. Hoe lang er erin blijft zitten is per haar verschillend want dit hangt van de structuur van je haar af.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Je kunt inderdaad conditioner gebruiken voor deze verf.
We hebben ook een filmpje hierover die Mara gemaakt heeft. In dit filmpje doet ze voor hoe je de verf het beste kan aanbrengen. Ze gebruikt hier ook conditioner bij.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Ik heb donkerblond haar. En ik wil dat gebruiken voor highlights. Moet ik dan echt eerst mijn haar blonderen?
En als je het niet blondeert wat voor effect heeft dat op de kleur?
Reply
Hoeveel ml zit er in dit potje?
Reply
Ik ben lichtblond en als ik van dat carnaval spul in mn haar spuit blijft het er heel erg lang in zitten, zo ongeveer een half jaar of een heel jaar. Dit blijft hopelijk toch niet zolang zitten?
Reply
Ik wil héél graag deze kleur verf. Maar ik wil het een beetje over laten lopen.. dus van donker naar licht.. als ik de verf nou lichter wil maken kan dat dan met Conditioner?
Reply
Hoelang het erin blijft zitten is per haar verschillend. Dit hangt namelijk van de structuur van je haar af.
Wel gaat het er langzaam uit met wassen. Het zal met het wassen steeds vager en lichter worden.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
De potjes kun inderdaad weer hersluiten na gebruik.
Let wel op dat je het potje goed afsluit anders kan het misschien uidrogen.

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
hoelang blijft het er in waneer je het niet zo vaak wast en het is bleekt
Reply
Weet iemand of je t flesje/potje na eerste gebruik nog kan bewaren, aangezien t semi-permanent is?
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

Manic Panic

Musthaves