Ask a question
Name
Email address
Phone
Message
 
Please wait..Manic Panic * Cream Hairdye Classic Cotton Candy Pink - Manic Panic

Item no.: 070028083 | Brand: Manic Panic
Choose a variation:
Choose an option
Roze
In stock
€ 11,99 11,39

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information
All Attitude Holland cosmetics: 100% vegan, animalfriendly make up, not tested on animals.

Manic Panic Cream Classic hairdye in different temporary colours.

(118 ml)

Read the manual carefully before using this product!!!!!

For the best results, pre-lighten hair to a light blonde using the Manic Panic Flashlightning bleach kit. Some colours may work well on natural blonde or chemically treated hair, deeper shades may give stunning highlights to darker hair. This product is ready to use - do not mix with peroxide!

Ingredients:
Base: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Material:
Niet getest op dieren

Instructions

Instructions for Manic Panic * Cream Hairdye Classic Cotton Candy Pink - Manic Panic

Instructions:
1. Shampoo hair using a pH acid balanced shampoo. Towel dry.
2. Empty desired amount into colouring bowl. Apply evenly with tint brush.
3. Do not apply to scalp, but 1/2 inch from scalp. Saturate hair thoroughly. Comb evenly through the hair until it becomes frothy.
4. Leave on hair for 15-30 minutes. For added intensity heat may be used.
5. Rinse hair thoroughly, away from face.

The colour will fade gradually with each shampoo. Wash hair in cool water to maintain colour.

Cautions:
Always do a preliminary patch and strand test. Avoid eye contact. Wear protective plastic gloves for application. Do not use to dye eyelashes or eyebrows. Use petroleum jelly around hairline and on ears. May temporarily stain skin, may stain blonde or porous hair, may permanently stain clothes and other materials.

Ingredients: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Need to know more? www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html
Ask a question

Questions & Answers about * Cream Hairdye Classic Cotton Candy Pink - Manic Panic

There haven't been any questions yet for this product. Be the first!

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (64)

Reviews of * Cream Hairdye Classic Cotton Candy Pink - Manic Panic

Jammer dat de kleur bij jou niet goed pakt. Zoals ook aangegeven in eerdere reacties is deze kleur één van de lastigste kleuren. Allereerst omdat het zo licht is. Daarnaast is het een onnatuurlijke kleur. Hoe onnatuurlijker en lichter des te lastiger om goed te blijven zitten. Waarschijnlijk zul je het steeds bij moeten verven om het er mooi uit te laten blijven zien. Maar als het na 1 dag al vervaagd is dat natuurlijk geen doen. In principe zou je aan kunnen houden dat je het wel elke week moet herkleuren. Daarnaast moet je haar echt zo goed als wit zijn van het bleken. Dan pakt deze verf het beste. Ook zou je voor het verven een tijdje je haar niet moeten wassen. Bepaalde shampoo's en conditioners maken dat de verf niet goed pakt. Daarbij moet je proberen je haar te wassen met koud water. (Tijdens het uitspoelen moet het wel lauw water zijn volgens mij). Mocht het allemaal nog niet helpen, zou je de kleur nog kunnen mengen met een andere kleur die beter pakt. Je krijgt dan niet exact deze kleur roze meer natuurlijk, maar dat kan ook mooi zijn. En anders moet je helaas concluderen dat deze kleur voor jou haar niet geschikt is. Het verven van haar met onnatuurlijke kleuren blijft een experiment. Het is een kwestie van uitproberen welke kleuren en merken jou bevallen.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Ik heb dit nu 3x gedaan en gelijk vervaagd het al en pakt het maar half.. heb nog veel blonde plukken erdoorheen ga nu 4e keer doen extra lang erin zitten... waarom pakt het niet goed waar kan dit aan liggen? heb nu 3dagen en het is al heel licht..
Reply
Dan zal er een roze gloed in je haar komen.
Het zal niet zo fel en licht worden als op de afbeelding.
Zie FAQ haarverf voor meer informatie.

Groetjes Attitude Holland
Reply
Ik heb bruin haar en ik wil het niet bleken, als ik mijn haar met deze kleur zou verven hoe komt het er dan uit te zien?
Reply
Oke
Reply
Nee, conditioner zal maken dat het nog sneller uit het haar gaat. Elke chemisch middel (shampoo, haarlak enzo) zal er voor zorgen dat verf er eerder uit gaat. Beter is om de verf minstens een uur in te laten trekken, maar hoe langer hoe beter. Sommige mensen slapen met de verf in. Maar als je de vorige reviews hebt gelezen is dit een kleur die eigenlijk alleen geschikt is voor gebleekt haar. Daarbij kost deze kleur veel onderhoud. Hij zal snel vervagen en je zult het regelmatig moeten bijkleuren om de kleur mooi te houden. Donkere kleuren pakken veel beter, ook op niet gebleekt haar. Zie anders ook de FAQ haarverf rechts van de kolom met de omschrijving voor haarverf tips.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Ik heb van mijzelf blond met donkerblond haar. Mn moeder wilt niet dat îk het verf maar mn vader wel. Als ik mn haar wil verven laat ik het er 30 min. In zitten. Naar als ik het uitspoel met water zie je niet dat ik hetgeverfd heb. Moetje er conditioner bij doen en dan verven?
Reply
Ja, zoals ook aangegeven bij bovenstaande reactie heeft deze kleur redelijk veel onderhoud nodig, in de zin dat je het vaak zult moeten bijkleuren omdat de kleur snel vervaagd. Daarnaast pakt de kleur alleen goed op zo wit mogelijk haar.

Groeten
Attitude Holland
Reply
ik heb rood haar, zie je dan de rode kleur erdoor als je het niet bleekt ?
Reply
Deze kleur is wat lastiger dan Vampire Red. Vampire Red is donkerder en donkere kleuren pakken beter dan lichte kleuren. Ik lees op het internet dat mensen heel tevreden zijn over deze kleur roze mits je het goed verzorgt. Je haar moet echt zo goed als wit zijn voordat de kleur echt goed pakt en je zult de kleur vaak bij moeten verven omdat het sneller vervaagt. (Eigenlijk is het zo dat hoe onnatuurlijker de kleur, hoe lastiger om aan te brengen).

Kleuren verf kunnen gemengd worden om een unieke kleur te creeëren. Maar wat daar uit komt is een kwestie van uitproberen.

Het probleem met haarverf is dat het altijd bij iedereen anders uit kan pakken. Ik kan dus geen definitief antwoord geven dat deze kleur zeker niet zal lukken op lichtbruin haar. Maar bij deze kleur is de kans wel kleiner dat het goed pakt. Het is aan jou om de gok te wagen en het toch uit te proberen of niet.

Groeten
Attitude Holland
Reply
mijn haren zijn bruin(ik heb ze iets lichter geverfd~nu zijn ze een beetje lichtbruin~)ik heb al best lang alleen de puntjes geverfd, vampire red,daarvoor heb ik mijn haren niet gebleekt en het pakt heel goed. als ik deze erin doe zonder het te bleken pakt het dan ook goed? en welke kleur word het als ik het over vampire red hen doe? kan ik de kleuren eigenlijk ook mengen?
Reply
Dit is een redelijk lastige kleur en werkt bijna alleen goed op echt bijna wit haar of platinumblond. Daarnaast moet je de kleur lang in laten trekken, minstens een uur maar liever nog langer. (Je kunt er ook mee slapen). Je kunt dus proberen om over een tijdje je haarpunten weer te bleken (ik weet niet hoe wit blond het is geworden) tot het bijna wit is. Laat tussen bleekbeurten altijd een periode zitten om je haar weer te kunnen laten herstellen. Hierna kun je weer proberen de verf op te doen.
Helaas kunnen we dan nog niet garanderen of de kleur echt naar wens is. Het is nou eenmaal zo dat op ieders haarkleur een verf anders uit kan pakken. Misschien dat deze kleur voor jou gewoon niet werkt.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Hi, ik heb donkerblond haar en de onderkant van mijn har ge dip dyet (blond) op geen van bijde kleuren van mijn haar pakt de verf goed of het word dus oranje..

xx
Reply
Nee hoor, dat gaat er ziet er niet raar uitzien. Het kan alsnog wel zo zijn dat de kleur niet zo fel wordt als wanneer je het wel bleekt. Daarnaast zal het sneller vervagen dan wanneer je het bleekt. Maar als je echt lichtblond haar hebt zou het gewoon wel mooi moeten worden. En dan moet je het misschien wat vaker bijkleuren.

Groeten
Attitude Holland
Reply
hey, ik hou van Attitude Holland....
ik wil m'n haar dip dye en ik heb best wel dun haar en licht blond.
Kan je het dan niet bleken en dan gewoon je haar dip dye doen of ziet dat er raar uit?

xxxxx
Reply
http://www.attitudeholland.nl/?docid=1580
(kopieer url en plaats in je internetzoekbalk)

Zie bovenstaande link voor alle antwoorden over haarverf.
De twee na laatste vraag gaat over hoeveel verf je nodig hebt.

Groeten Attitude Holland
Reply
Door te bleken en door het gebruik van hitte blijft de kleur er langer inzitten. Veel mensen willen dit juist graag dus het mag wel. Het klopt dat het gebruik van anti-roos shampoo het er sneller uit laat gaan. Ook zwemmen in het zwembad helpt om de kleur eruit te krijgen. Veel in de zon komen helpt ook om de kleur te vervagen. Ook kun je wat zuiveringszout (een theelepeltje) mengen met shampoo en dit in je haar kneden om de verf eruit te krijgen.
Als het er echt niet uit gaat kun je ook nog advies vragen aan een kapper.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Voor hoeveel haar kun je zo'n potje gebruiken? Ik heb namelijk blond, heel erg lang (zeker zo'n 80 cm) en heel dik haar.
Reply
Heej :) Ik heb de puntjes van mijn haar met fushia shock van manic panic geverfd , vroeger had ik de puntjes al verschillende keren rood laten verven door de kaper , ze hebben ervoor mijn puntjes gebleekt zodat het feller zou zyn , Maar mijn rode haarverf ging er altijd al na 3x wassen uit en begon het al een oranje achtig iets te worden en na een 5x wassen werd het weer blond (Door te bleken ervoor ) Nu heb ik dus manic panic in me haar gedaan en alles oké , Maar na ik klaar was met de verf eruit te spoelen heb ik direct mijn haar gedroogt en gestjild nu is de vraag of dat mogt ? Want nu vind ik de kleur nietmeer zo mooi , maar de kleur gaat er egt nietmeer uit , Het is Nu felrozee geworden En Ik heb al alles geprobeerd Met anti-roos shampoo (heb gelezen op internet dat dat de verf er sneller doet uitgaan ) En heb men haar al zon 40x Gewassen , Hoe komt het dat de kleur er niet uitgaat ? Omdat het gebleekt is ? Of mocht ik geen hitte gebruiken ? xx
Reply
mijn haren zijn donkerbruin ik heb ze een tintje lichter geverfd maar er zit niet veel verschil in.als ik deze erin doe welke kleur krijg ik dan en hoelang blijft het zitten?(alvast bedankt)
Reply
Of de haarverf nog mooi is zonder het te bleken is een kwestie van smaak ook natuurlijk. In sommige gevallen wordt de kleur een hele mooie highlight. Toch is de enige manier om erachter te komen door het te proberen. Misschien kun je op internet mensen met ongebleekt haar vinden en hoe daar de verf bij staat.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Als je je haar bleekt dan moet dit uitgroeien, dat was je er dus niet uit. De verf zelf kun je gebruiken op ongebleekt haar , maar dan wordt het waarschijnlijk niet zo fel roze en gaat het er sneller uit. Hoe snel het er uit gaat ligt aan je haar. Lichte kleuren zoals deze was je er sneller uit dan donkere kleuren, dus ik denk dat als je het niet weekt het met 2 weken wel uitgewassen is. Als je shampoo op oliebasis gebruikt of bijvoorbeeld anti-roosshampoo dan gaat de verf er ook sneller uit. Als je het vaak wast gaat het er ook sneller uit natuurlijk.

Groeten
Attitude Holland
Reply
hee , ik wil het graag doen maar mijn ouders zijn gescheiden mn moedr vind het helemaal niets maar me vader wel , gaat het er makkelijk uit of niet ?

groetjessssssssss
Reply
Ik heb van mezelf een lichtbruin/donkerblond haarkleur maar mag het niet bleken zal deze haarverf nog mooi zijn zonder het te bleken?
Reply
De kleur zal op een donkere haarkleur niet zo worden zoals op het voorbeeld. (Maar kan nog steeds mooi worden) Dit is echter afwachten en de kans is er dat het helemaal niet pakt. Vooral voor deze kleur is bleken wel belangrijk. Bleken is niet goed voor je haar, maar als je het niet kapot bleekt is er ook niet zoveel aan de hand. Bleek moet wel uitgroeien en is niet uit te wassen zoals met de verf wel gebeurd.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Heey, ik heb mijn haar donkerrood bruin geverfd (kruidvat) maar kun je daar gwn overeen? ik ga het eerst naar een lichtere bruin verven ( ik denk mahonie) maar komt het dan wel goed uit??? help me please! en ik bleken slecht voor je haar?
Reply
Het is semi-permanent, dus uitwasbaar maar hoelang het in het haar blijft varieert van 2 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van het haar, of je het bleekt en welke haarverzorgingsproducten je gebruikt.

Groeten
Attitude Holland
Reply
Hi,
is het product uitwasbaar na een tijdje of is het permanent?
Reply
Okee dankje. ik ben heel licht blond van mezelf, moet ik t dan alsnog bleken?
Reply
Product is niet schadelijk, maar zoals voor alles geld: gebruik met mate.

Kleurrijke groet,
Attitude Holland
Reply
Hallo.

Ik ben blond van mezelf, en wil graag gekleurde dipdye, ik heb alleen gehoord dat gekleurde verf erg schadelijk is.. en dat het afbreekt enzo..
is dit ook zo?
Reply
Er zit 118ml in een potje.

groetjes Attitude Holland
Reply
hoeveel zit er in een potje??of hoeveel c.m. hoog en hoeveel c.m. breedt??xx
Reply
Ja dat klopt.
Zorg wel ervoor dat de rode kleur er zoveel mogelijk uit is. want dit zul je blijven zien als je het opnieuw verft met een andere kleur.

Groetjes Attitude Holland
Reply
Hooi, ik heb rood geverft haar (zoals Ariana Grande) als ik het bleek met de Directions * Bleach kit 40 Vol kan ik daarna het gelijk roze verven?
Liefs, Kim
Reply
Beste AttitudeHolland ik ben bijna 10 ik hou echt van jullie stijl enzo, mijn moeder vind deze stijl ook wel cool ik heb me haar al eens geverfd. Ik heb donkerblond haar en ik wou een pluk van mijn haar Roze maken, (of als het mag van 'm moeder helemaal :P) Dus ik wil echt weten hoelang het duurt dat het eruit gaat.
(Ohw Trouwens ik lijk wel 12 ofzo dus het is niet dat het raar gaat staan)

Liefs, GamerGirl
Reply
We verwachten de levering van Manic Panic midden maart bij ons binnen.
Als je het artikel dan ook besteld hebt zal deze direct verstuurd worden.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Als je het verf besteld hoelang duurt het dan ongeveer dat je het hebt? Xx
Reply
Als je je haar bleekt zal je haar heel licht worden(wit/blond).

Als het goed is is dan je eigen zwarte haar niet meer te zien.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Ik heb zwart haar en wil het helemaal roze. Ik weet dat je het dan moet bleken. Maar geeft dat wel enig verschil aangezien de ondertoon dan nog steeds zwart is?
X
Reply
Heey, ik heb 2 vraagjes,
ik ben bang als de kleur vervaagt dat het heel lelijk is en ik mijn hele haar moet verven. Ik wil het namelijk gebruiken om mijn puntjes te dippen. Komt dit voor?
Dus als je het minder lang in laat trekken gaat het er dan beter en sneller uit?
X
Reply
Je kunt het potje gewoon weer afsluiten. je kunt het dan zeker een maand bewaren.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
hoe kun je het langer bewaren?
Reply
Je kunt inderdaad hergebruiken. Wel goed het potje dicht doen.
Je kunt het ongeveer voor 1 een maand bewaren.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Ik heb even een vraagje,
kan je het potje vaker gebruiken dan 1 keer ?
Reply
deze haarverf kosten 12,99 euro excl verzendkosten.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
We verwachten dit artikel met ongeveer 3 weken weer op voorraad.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
hoeveel euro kost het als je het alleen wilt bestellen??
Reply
Wanneer is dit product weer leverbaar?
Reply
Je hoeft het natuurlijk niet met ph shampoo te wassen, maar dat is wel beter voor je haar een voor de verf. In deze shampoo zit namelijk geen schadelijke stoffen.
Je kunt onder rembours betalen. Dan betaal je aan de deur. Echter is de verzendkosten daarvan wel 9,98 euro.

groetjes, Attitude Holland
Reply
In het potje zit 118ml.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
moet je het met ph shampo doen?
ik mag het niet bleken van me ma en ik weet dat je het minder goed kan zien (wat iedereen vraagt) maar zie je het dan helemaal niet of wel een beetje?
ik wil het zo graag bestellen maar ik wil het aan huis betalen kan dat? ik wil het zo graag (uitzondering)!!
Reply
Hoeveel ML zit er in zon pot van 11,49
Reply
Je kunt het potje inderdaad weer dicht doen en bewaren als het is open geweest.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Kan je deze verf bewaren nadat hij open geweest is?
Reply
goeddddddd
Reply
Dan word het waarschijnlijk minder fell zoals het hoort. omdat je haar dan donkerder is zal de kleur ook minder goed pakken.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Je hoeft het natuurlijk niet te bleken. Het kan natuurlijk ook zonder. Echter als je bleek komt de kleur beter uit. Hoe het eruit komt te zien wanneer je het niet bleekt is echt verschillend per haar. Je kunt altijd eerst een plukje proberen om te kijken hoe er word.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Wat gebeurt er als je niet bleekt? Want ik mag niet bleken van mijn ouders, want dat is heel slecht voor je haar.
Reply
Ik wil graag roze haar, maar ik wil het niet bleken, omdat dat heel slecht is voor het haar. Er staat dat je het beter kan bleken, maar mijn haar is donkerblond. Dan kan het toch ook?
Reply
De verf pakt wel beter als je het eerst bleekt.
We hebben 2 bleek artikelen hiervoor namelijk artikelnummer: 020028088 en 070028050. Het enige verschil is het merk

Groetjes,
Attitude Holland
Reply
Hallo,
Ik wil graag de puntjes van mijn haar tip-dyen, ik heb donkerblond haar, moet ik het dan bleken, welk product kan ik daarvoor dan gebruiken?
Xxx
Reply
Je kunt roze plukjes maken met deze verf.
Je kunt het dan beter eerst bleken zodat de verf er beter uit komt, pas wel op dat je alleen de plukjes pakt en bescherm de rest van je haar. Deze verf is uitspoelbaar, maar het verschilt per persoon hoelang het blijft zitten en hoevaak je je haar moet wassen voordat het er helemaal uit is.
groetjes Attitude Holland
Reply
hoii,
ik wil graag roze kleine plukjes in
mijn haar kan dat met donkerblond?
en is het spoelbaar???
en hoelang zit het erin als het spoelbaar is??
hopelijk krijg ik snel antwoord want ik wil het graag
voor mijn afscheids feestje..
doeii
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

Manic Panic

Musthaves