Ask a question
Name
Email address
Phone
Message
 
Please wait..


1 Shopping cart 2 Delivery & payment 3 Completed

Manic Panic * Cream Hairdye Classic Raven - Manic Panic

Item no.: 070028075 | Brand: Manic Panic
Choose a variation:
Choose an option
Zwart
In stock
€ 11,99 11,39

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information
All Attitude Holland cosmetics: 100% vegan, animalfriendly make up, not tested on animals.

Manic Panic Cream Classic hairdye in different temporary colours.

(118 ml)

Read the manual carefully before using this product!!!!!

For the best results, pre-lighten hair to a light blonde using the Manic Panic Flashlightning bleach kit. Some colours may work well on natural blonde or chemically treated hair, deeper shades may give stunning highlights to darker hair. This product is ready to use - do not mix with peroxide!

Ingredients:
Base: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Material:
Niet getest op dieren

Instructions

Instructions for Manic Panic * Cream Hairdye Classic Raven - Manic Panic

Instructions:
1. Shampoo hair using a pH acid balanced shampoo. Towel dry.
2. Empty desired amount into colouring bowl. Apply evenly with tint brush.
3. Do not apply to scalp, but 1/2 inch from scalp. Saturate hair thoroughly. Comb evenly through the hair until it becomes frothy.
4. Leave on hair for 15-30 minutes. For added intensity heat may be used.
5. Rinse hair thoroughly, away from face.

The colour will fade gradually with each shampoo. Wash hair in cool water to maintain colour.

Cautions:
Always do a preliminary patch and strand test. Avoid eye contact. Wear protective plastic gloves for application. Do not use to dye eyelashes or eyebrows. Use petroleum jelly around hairline and on ears. May temporarily stain skin, may stain blonde or porous hair, may permanently stain clothes and other materials.

Ingredients: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

Need to know more? www.manicpanic.com/frequently_asked_qs.html
Ask a question

Questions & Answers about * Cream Hairdye Classic Raven - Manic Panic

There haven't been any questions yet for this product. Be the first!

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (13)

Reviews of * Cream Hairdye Classic Raven - Manic Panic

Beste Natasha,

Sorry dat het product voor jou niet naar wens is. Ik heb al vaker gehoord dat deze kleur groen wordt. Dit komt omdat de ondertoon van deze kleur waarschijnlijk ook groen is. Er zijn ook haarkleuren zwart waarbij de ondertoon blauw is. In ieder geval komt deze kleur naarmate het zwart vervaagd naar boven. Helaas voor jou is dat meteen al gebeurd. Ik kan helaas niet zeggen waardoor dat komt. Manic Panic veranderd van tijd tot tijd zijn samenstelling van de verf, misschien dat hun aanpassing niet goed is. Misschien dat je volgende keer zwart van Directions of Stargazer kunt proberen en dit potje aan iemand kado doen die graag groen haar heeft. (Al kan het bij diegene dus wel zwart worden, haarkleur wordt bij iedereen anders en het blijft altijd een gok als je verf koopt).

Bedankt voor je recensie.
Groeten
Attitude Holland
Reply
Beste Attitude Holland,

Het spijt me dit te moeten zeggen, maar mijn versie van de Manic Panic Classic Raven haarverf bevat toch echt groene haarverf. In het potje ziet het er donkerder uit, dus ik heb het gewoon geprobeerd, maar ik zag het zowel op de handschoentjes als toen ik het uitspoelde, en nu is het geverfde deel van mijn haar toch echt groen.
Kan het zijn dat het misschien verkeerd gelabeled is?
In elk geval is het balen, maar ik was mijn haar gewoon een paar keer extra, dan is het bijna niet meer te zien, dat is het voordeel van semi-permanente haarverf!

Groetjes,
Natasha Swart.
Reply
Uhm, hallo, dit product zit at the moment in mijn haar, maar toen ik het uitspoelde, leek het wel groen. Ik heb nog eens op het potje gekeken, maar er staat echt 'Classic Raven' op, en het ziet er zwart uit. Waarschijnlijk wordt het gewoon zwart als mijn haar droog is, maar die groene kleur is redelijk verontrustend. Ik zal nog een bericht sturen als het niet zwart wordt.
Reply
Ja dat klopt, hoe langer je het in laat trekken des te groter de kans dat het beter pakt. Sommige mensen laten het gewoon een hele nacht in. 's ochtends stappen ze dan onder douche en hebben hun haar geverfd. Wel opletten dat de verf nergens op kan komen want het is moeilijk te verwijderen uit kleding of beddengoed.

Groeten
Attitude Holland
Reply
ik heb wel eens gehoord dat mensen deze verf een uurtje of 2 lieten zitten en dat het dan langer blijft zitten? kan dit kloppen. want ik heb mijn haar al een keer met manic panic geverft maar toen heb ik het gewoon 20 tot 30 minuten laten intrekken. xxx
Reply
Ja, als je veel in de regen loopt zal de verf sneller vervagen. Ook tijdens het sporten zal het haar bij je haargrens sneller vervagen. Je moet dat dan vaker bijkleuren. Het is niet zo dat je de verf eruit ziet lopen, maar het zal wel vervagen.

Groeten
Attitude Holland
Reply
het is vervaagt na elke keer dat je je haar wast, en als t regent gaat het er dan ook uit? of als je sport?
Reply
Er is geen minimale leeftijd om je haar te kleuren. Kinderen doen het ook. De verf is niet schadelijk, dus leeftijd maakt niet zoveel uit. Bleken is wel schadelijk voor het haar. Het is dus een risico dat je neemt om je haar te bleken. Ik denk dat sommige ouders dit risico niet willen lopen en kinderen niet toestaan hun haar te bleken. Logischerwijs moet iemand dan wachten tot hij volwassen genoeg is om die beslissing zelf te nemen.

Groeten
Attitude Holland.
Reply
Hey, ik wil wat vragen wat zou de min. leeftijd zijn om om je haar te kleuren?

xoxoxo Wanhopig meisje
Reply
Zwart dekt alles.
Dus dat kan inderdaad.

Groetjes Attitude Holland
Reply
word het ook zwart op roze/rood haar?
Reply
Deze verf blijft gemiddeld 6 weken zitten. Het gaat er met wassen heel langzaam uit. verder hangt het heel erg van je haar structuur af.

Groetjes, Attitude Holland
Reply
Na hoeveel wasbeurten is het ongeveer uit je haar? x
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

Manic Panic