Ask a question
Name
Email address
Phone
Message
 
Please wait..Crazy Color Bleaching kit - Crazy Color

Item no.: 183028028 | Brand: Crazy Color
Choose a variation:
Choose an option
Bleek
In stock
11,99

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information
Hair dye, hair colours by Crazy Colour

Crazy Color. 100ml Cream Peroxide 30Vol, 2 x Powdered Bleach sachets 25g.

100ml Bleaching kit also includes disposable gloves, mixing bowl, spatula and tint brush. 100ml Pre-lighten or de-colour hair before using Crazy Color dyes to achieve maximum unhinged results Read full instructions before application. Crazy Color products are NOT tested on animals.

Material:
Niet getest op dieren

Ask a question (1)

Questions & Answers about Bleaching kit - Crazy Color

Ik heb zwart geverft haar meerdere keren geverft is dit product ook geschikt om.dat eruit te krijgen Want ik. Wil.dolgraag weer terug naar roze ??
Liefs wendy
We raden het niet aan om je haar te bleken wanneer je je haar zwart hebt geverfd. Dit moet er op natuurlijke wijze vanzelf uit je haren gaan of je zou advies bij een kapper kunnen vragen. Attitude Holland
Reply

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (5)

Reviews of Bleaching kit - Crazy Color

Eerder heb ik het enkel bij de kapper laten bleken, dus het was best spannend om het voor de eerste keer thuis te proberen.
Het pakket heeft een goede handleiding, maar het was een beetje zoeken naar hoe de peroxide en bleekpoeder het beste te mengen. Het moest "romig" worden, maar als je het in gradaties mengt, was het nog steeds moeilijk om de klontjes er uit te krijgen.
Met schouderlang haar, had ik voor de zekerheid 2 pakken besteld, en had ze ook echt allebei nodig. De bleek werkte relatief snel, maar niet alle kleur was er volledig uit (Directions is er nu eenmaal moeilijk uit te krijgen) - maar had al 90 minuten gezeten en de rest was mooi richting platina gegaan.
De nieuwe kleuren hebben er goed op gepakt, hoewel dat niet probleemloos was (maar dat is weer een ander verhaal).
Reply
Heel tevreden! Werkt op mijn donkerbruin (bijna zwart) haar.
Ik laat het 90 minuten zitten en het wordt lichtblond.
Let wel op als je je haar al eens (zwart) gekleurd hebt, dan wordt het warm blond/ros.
Reply
Ondanks de 2 verpakkingen en een langere intrektijd dan nodig, heeft dit bleek merk niet geholpen op mijn haar. Erg jammer en zonde van je geld.
Welke kleur haar heb je? Ik overweeg het ook maar ben rossig van mezelf
Reply
Ik heb ook zeer goede ervaringen met de kit van crazy colors vol.30
Werd wel geel maar had me al voorbereid met zilvershampoo van guhl de tube werkte altijd goed maar ben naar n beter merk opzoek omdat ik merkte dat mn haar op deze plek donkerder werd en paars n beetje maar attitude goed bezig met jullie spullen voor te verven en betaalbaar..morgen weer wat dingen bestellen ben gewoon n vaste klant geworden hihi...complimenten van mij en mn vriend!groetjes Tammy...GA ZO DOOR!JULLIE STAAN AAN DE TOP.alleen nog steeds jammer dat rembours betalen als optie weg is t is dat ik jullie vertrouw maar verder bestel ik nergens wat.
Jullie gebben mijn vertrouwen gewonnen. De bestelling loopt altijd goed...
Hoi! Ik wil graag een beetje wit/grijs/ash blond maar lees dat jouw haar geel werd van de verf. Ik heb toevallig ook de zilvershampoo van Guhl in huis, hoe werd je haar nadat je die had gebruikt? Groetjesss!
Reply
Erg tevreden! Ik laat het product wel iets langer zitten dan de aangegeven ontwikkelingstijd om een mooi wit kleurtje te bekomen. Eén kit bevat voor mij voldoende product om 2 keer mijn uitgroei te bleachen.
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

Crazy Color

Musthaves