Please wait..New Rock High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

Item no.: 108036195 | Brand: New Rock
Choose a variation:
Choose an option
EU 36
10-21 days
203,99
EU 37
10-21 days
203,99
EU 38
5-10 days
203,99
EU 39
Pre-order
203,99
EU 40
Pre-order
203,99
EU 41
10-21 days
203,99

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information
< IMPORTANT: Custom Made New Rocks, delivery time can vary > New Rock heavy weight, strong, steampunk, metal, gothic, rock, shoes, high heels and boots.

New Rock. Leather upper, rubber sole

Ask a question

Questions & Answers about High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

There haven't been any questions yet for this product. Be the first!

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (1)

Reviews of High Boot M.8272-S1 laars, zwart- gothic, metal

Ik heb deze schoenen gekocht en ben er helemaal weg van. Ik heb de maattabel van New Rocks eigen website gevolgd, waar stond dat ik met mijn voeten van 24,3cm maat 38 moest halen (dit is een maat kleiner dan wat ik normaal heb). Zoals menig kist zit hij eerst aardig strak (en oncomfortabel), maar het leer loopt netjes uit zoals het hoort. Heb nu ruim een week mijn kisten in gelopen (eerste nacht natte kranten truuk gebruikt om het te versnellen) en ze zitten nu als gegoten. Zijn mijn nieuwe dagenlijkse platte schoenen. (ondanks de kleine hak lopen ze iig wel echt als platte schoenen dankzij de stevige zool en goede pasvorm).

Mocht je ze willen kopen, ze zijn zeker het geld waard, en je ziet meteen dat er duurder leer is gebruikt voor deze schoenen, maar wees wel voorbereid om ze goed in te lopen. Leer rekt uit en als ze meteen goed zitten heb je kans dat ze na 1 a 2 maanden te groot zijn (dit is met mijn vorige kisten gebeurd).

Iedereen die ik ken die in het leger heeft gezeten kent het ongemakt van nieuwe kisten in lopen en dat geld ook voor deze New Rock laarzen. Echter, het leer is wel leer dat daarna jaren geweldig comfortabel om je voeten zit :D.

Geweldige schoenen, geweldige pasvorm, kwamen in luxe doos, kwaliteit kun je ervan af zien. Schoenen zijn te verzetten om zowel om dunne als brede enkels te passen. Lopen als platte schoenen. Wel beetje zwaar (maar dat is te verwachten).
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

New Rock

Musthaves