Ask a question
Name
Email address
Phone
Message
 
Please wait..Demonia Torment-700 boots with straps, studs and chunky platform heel matt black - Gothic Glam Rock

Item no.: 0510361416 | Brand: Demonia
Choose a variation:
Choose an option
124,95

Prices inc 21% VAT, ex shipping & handling

Product information

Demonia. A black matt boot with buckles, shoe laces, studs, spikes and a chunky heel.

Platform height: 3 inch = 7,5 cm, heel height: 5,5 inch = 14 cm.

Size chart
cm inch
  US UK CM
8 3.1 4 1.6 27 10.6
Ask a question

Questions & Answers about Torment-700 boots with straps, studs and chunky platform heel matt black - Gothic Glam Rock

There haven't been any questions yet for this product. Be the first!

Your name (for display on the website)
Your question
Reviews (2)

Reviews of Torment-700 boots with straps, studs and chunky platform heel matt black - Gothic Glam Rock

Ze zitten geweldig! Ik heb 38 besteld en ze zitten perfect. Ze lopen ook super fijn. Ik ben heel erg tevreden met het kwaliteit.
Reply
Wat heb ik lang over deze schoenen gedroomd.. En nu eindelijk heb ik ze!

Ik draag ze nu al een paar weken bijna dagelijks, en het zijn zeker hele mooie, fijne schoenen. Helaas werd mij vaak verteld over hoe Demonia schoenen klein uitvielen, en ik wilde er per se dikke sokken in aan kunnen. Ik heb daarom een maat groter besteld.. Grote fout! Deze schoenen vallen eerder groter dan kleiner, dus als je er tussenin zit, bestel de kleinste maat! Ga niet groter met deze schoenen!
Ook loop ik naar binnen (platvoetjes ??) waardoor ik niet heel stabiel sta op de schoen, of het plateau zelf (jaja, ik weet het, dan moet ik niet op deze schoenen gaan lopen, shush.) Hierdoor komt wel dat ik, zeker als ik niet een extra paar sokken aan doe, ik echt op de binnenste rand loop van het plateau. Hierdoor is ook de binnenkant van de stof van de schoen gaan 'kreukelen' (al het gewicht stond op misschien 1 a 2 cm van iedere schoen) dit is onwijs zonde! Ik ga er sowieso wat extra zooltjes inleggen zodat dit beter gaat, maar een paar extra sokken doet het voor nu ook nog prima. Het uiterlijk van deze schoenen is echt helemaal top, toen ik ze uitpakte was ik helemaa op in de war omdat ze wel 3x zo groot leken als ik had verwacht, maar als je ze aanhebt komt het helemaal goed! :) Ze lopen super, je kan er makkelijk een rondje mee lopen, al zou ik er geen kilometers lang op gaan rondhuppelen. Winkelen moet prima kunnen, als je tussendoor ff een terrasje pakt zeker :)
Let er ook op dat als je je voeten te dicht op elkaar zet, de studs aan de binnenkant tegen de andere schoen aan schuren en je daardoor beschadigingen krijgt.
Mijn ervaring is minder, omdat ik een te grote maat heb, en mijn voeten naar binnen zakken, heb je dit niet, snap ik niet waarom je ze niet zou halen :)
Gewoon niet naar de prijs kijken en gewoon kopen!
Reply

Your name (for display on the website)
Your review
Your valuation

Inspiration

Demonia

Musthaves