Please wait..Bioneutraal

Attitude Holland = Bio Neutraal

Attitude Holland probeert goed om te gaan met zijn klanten maar ook zijn omgeving. 

Één onderdeel van Bio Neutraal is recycling: Dozen, papier alles wat we tegenkomen beoordelen we of het nogmaals kunnen gebruiken.  Bij Attitude wordt het afval geminimaliseerd. Zo neemt een werknemer haar hoesjes van oude VHS banden mee, die anders bij de plastic of de vuilnis zouden belanden. Het blijkt dat we deze perfect kunnen gebruiken om jullie kleinere aankopen te versturen, zo passen ze nog door de brievenbus, worden ze niet geplet en recyclen we de 80ties & 90ties.

Als wij jouw bestelling versturen heb je dus kans dat je een schoenendoos van een ander merk aantreft, of verpakkingsmateriaal van een ander bedrijf met daarin wel jouw prachtige bestelling!
Wij recyclen namelijk alles:)
Soms kan dit voor verwarring zorgen, maar aan de buitenkant zal er altijd een adressticker van Attitude Holland opzitten. Maak de doos of zak altijd open en kijk/geniet van wat we je hebben toegestuurd.
Vervolgens bewaar je deze doos/zak weer, misschien kun jij deze ook weer recyclen.

Jullie kunnen ook bijdragen!
Heb jij nog VHS video banden of DVD/CD liggen stuur de doosjes/hoesjes op naar:
Retour adres
Attitude Holland, Energiestraat 4e, 1135 GD Edam.
Wij zijn jullie nu al dankbaar.

Wij vergoeden de gemaakte verzendkosten in een online tegoed. De vergoeding bestaat uit: gemaakte kosten + €1.60


Attitude Holland & Care4BrittleBones.org

Rob en Rebecca zijn beide ambassadeurs voor Care4BrittleBones.org. Deze organisatie zet zich in voor mensen met de zeldzame ziekte O.I. (Osteogenesis Imperfecta) ook bekend als broze-botten ziekte.
Attitude Holland doneert alle omzet die via de Black Market binnen gehaald wordt direct aan dit goede doel. Black Market is een markt die vol hangt met prachtige Attitude artikelen, sommige hebben een kleine fout, andere zijn uit de collectie. Deze kun je dan voor een denkbeeldig bedrag kopen, hier bij Attitude op kantoor. Een selectie van deze artikelen verkopen wij ook via de app Depop.com